Inspiratiemiddag 'Heb jij oog voor mantelzorg?!''

Roosendaal - Op 24 oktober om 16:00 uur zal Het Cultuurhuis in Roosendaal het toneel zijn van een inspirerend evenement georganiseerd door de Steunpunten Mantelzorg van de gemeenten Bergen op Zoom, Halderberge, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen en Woensdrecht. Het evenement, speciaal bedoeld voor professionals in de zorg, welzijn en sociaal domein, heeft als doel hen bewust te maken van de belangrijke rol van mantelzorgers.

Inspiratiemiddag 'Heb jij oog voor mantelzorg?!''

Een hoogtepunt van de bijeenkomst zal het optreden zijn van Theatergroep BINT, een gerenommeerd theatergezelschap dat bekend staat om zijn inspirerende en interactieve voorstellingen. Met hun unieke aanpak zullen ze de aanwezigen op een meeslepende manier laten kennismaken met de ervaringen, uitdagingen en behoeften van mantelzorgers.

Mantelzorgers spelen een cruciale rol in onze samenleving door belangeloos zorg te verlenen aan hun dierbaren. Dit evenement is bedoeld om professionals bewust te maken van de impact van mantelzorg op het dagelijks leven van deze mensen en om hen te inspireren om het verschil te maken. Door oog te hebben voor mantelzorgers kunnen professionals ervoor zorgen dat zij de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

De Steunpunten Mantelzorg van de genoemde gemeenten hebben de handen ineengeslagen om dit evenement mogelijk te maken. Zij zijn zich bewust van de waardevolle rol die mantelzorgers spelen en willen hun inzet erkennen en ondersteunen. 

Professionals uit de zorg, welzijn en sociaal domein worden van harte uitgenodigd om deze bijzondere bijeenkomst bij te wonen. Het belooft een inspirerende middag te worden waarin inzichten worden gedeeld, bewustwording wordt vergroot en er ruimte is voor interactie. Samen kunnen we het verschil maken voor mantelzorgers en hun waardevolle bijdrage aan de samenleving erkennen. 

Meld je hieronder aan voor deze inspirerende middag! 

Aanmeldformulier inspiratiemiddag ''Heb jij oog voor mantelzorg?''

Aanmelden als mantelzorger?

Bel of mail gerust, dan kijken we samen naar passende mogelijkheden die jouw dagelijks bestaan kunnen verlichten en waardoor het mantelzorgen je energie blijft geven. Wij zijn telefonsich bereikbaar van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 13:00. 

  • Cursussen
  • Hulp bij vragen
  • Ondersteuning