21-06-2023

inspiratiemiddag ''Heb jij oog voor mantelzorg?''

Als professional zorg, wel zijn & sociaal domein kun jij het verschil maken door oog te hebben voor mantelzorgers. Laat je inspireren door Theatergroep BINT op 24 oktober om 16:00 in Het Cultuurhuis in Roosendaal. 

Wanneer
24-10-2023
Waar
Bovendonk 111 4707 ZH Roosendaal

Roosendaal - Op 24 oktober om 16:00 uur zal Het Cultuurhuis in Roosendaal het toneel zijn van een inspirerend evenement georganiseerd door de Steunpunten Mantelzorg van de gemeenten Bergen op Zoom, Halderberge, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen en Woensdrecht. Het evenement, speciaal bedoeld voor professionals in de zorg, welzijn en sociaal domein, heeft als doel hen bewust te maken van de belangrijke rol van mantelzorgers.

Een hoogtepunt van de bijeenkomst zal het optreden zijn van Theatergroep BINT, een gerenommeerd theatergezelschap dat bekend staat om zijn inspirerende en interactieve voorstellingen. Met hun unieke aanpak zullen ze de aanwezigen op een meeslepende manier laten kennismaken met de ervaringen, uitdagingen en behoeften van mantelzorgers. Lees hier meer over deze inspiratiemiddag.